Përse të zgjedh eGjoba?

eGjoba i përshtatet çdo personi që posedon një automjet , duke ofruar informim me anë të një klikimi mbi gjobat e automjetit tuaj  pa dërguar makinën në pikë bllokimi.

Si lindi ideja per eGjoba ?

Ne kohet e sotme për shkak të faktorëve të ndryshëm numeri i gjobave sa vjen e rritet , kjo pa dyshim që ka kosto nga ana ekonomike mirepo ndonjëhere humbja e kohes dhe vonesat e shumta kanë kosto edhe më të  lartë .

Supozojmë që jemi para një  situate të tillë  ku disa furgona nisen për një destinacion të caktuar dhe kohë të caktuar .Për te arritur mallrat ne kohë padyshim që duhen shmangur pengesat . Per ti ardhur ne ndihmë kësaj situatë u krijua dhe aplikacioni eGjoba .Shoferët më anë të një klikimi mund të shmangin dërgimin  e makinës në pikë bllokimi për verifikim .

 • eGjoben e merrni kudo në çdo pajisje mobile. Dizenjuar si zgjidhja më e mire  për shoferët, pasi i informon në kohë reale për të gjitha gjobat e makinave  me anë të një klikimi .
 • Online/ Offline. Vazhdoni aktivitetin tuaj edhe kur nuk lidheni dot me rrjetin. eGjoba ruan të dhënat lokalisht më pas i sinkronizon ato në database sapo te rilidhet interneti.
 • Kontrollon gjobat . Ju mundëson të kontrolloni të gjitha gjobat e makinës tuaj me një klikim , pa qënë e nevojshme te dërgoni makinën tuaj në pikë bllokim
 • Nderfaqe praktike që fsheh kompleksitetin e sherbimeve te programit
 • Nuk ka nevojë për trajnim mbas fazës filllestare te implementimit. eGjoba është dizenjuar të jetë lehtë e përdorshme për çdo njeri qe e perdore ate .
 • Perdorim intern dhe ekstern, aplikohet ne çdo ambient zyre ose distribucioni.

eGjoba  ju mundeson te :

 • Informoheni mbi gjendjene e gjobave te makines tuaj : Ruan të dhenat, datat dhe gjobat e papaguara.
 • Shmangeni pengesat në transport: Në qoftë se jeni para një situate ku ju duhet te jeni në një kohë të caktuar në destinacion dhe makina juaj gjobitet ,ju mund të shamngeni paraqitjene ne  piken e bllokimit me anë te aplikacionit eGjoba.
 • Shmangeni kamatevonesen: Përfitoni skonto që paguani gjobën në kohë.
 • Përfitoni ulje: Në qoftë se ju  keni më shumë se 5 makina , kontrolli për 5 makinat e parë është falas.
 • Lehtëson punën e punonjësve: Aplikacioni eGjoba shërben per ruajtjen e të dhënave te makinave te secilit klijent , duke ulur në këtë mënyrë stresin e punonjësve

EGjoba ne desktopin ose telefonin tuaj .