eGjoba.al

Kontrollo gjobat me një klikim nga celulari apo nga kompjuteri pa dërguar makinën në pikë bllokimi.

eGjoba ju mundëson të transportoni  mallrat në destinacion pa shkuar në pikë bllokimi për shkak të gjobave të makinave.

eGjoba.al ju mundëson

Të paguani gjobat online pa qënë e nevojshme që makina juaj të paraqitet në pikën e  bllokimit , kursen kohën dhe shmang kamatën e gjobave .

Ulë stresin e punonjëseve gjatë punës për verifikimin e gjobave .

Zbulo me shumë rreth eGjoba.al

Cmimi

Kontrolli për 5 makinat e para është falas .Në qofte se ju  keni më shumë se 5 makina  ,detyrimet për çdo makinë janë 2.4 euro ne vit.

Siguron transport pa pengesa

Ju mundëson të transportoni  mallrat në destinacion pa shkuar në pikë bllokimi për shkak të gjobave të makinave.

Program profesional

Shmang cdo pasaktësi me program profesional garantuar të impresionojë klientët tuaj.

Kontrolloni gjobat tuaja me një klikim

Ju mundëson të kontrolloni të gjitha gjobat e makinës tuaj me një klikim.

Kurse kohë & para

Përfitoni skonto duke  paguar  gjobën në kohë,  në këtë mënyre ju shmangni dhe kamatëvonesat .

Ulë stresin e punonjëseve

Ulë stresin e punonjëseve gjatë punës për vërifikimin e gjobave .

Pamje nga programi

Gallery #1
Gallery #2
Gallery #3
Gallery #4
Gallery #5
Gallery #6
Gallery #1/en
Gallery #5/en
Gallery #6
Gallery #5
Gallery #4
Gallery #4
Gallery #3
Gallery #2
Gallery #1